Budget coaching

Ben jij de grip kwijt op je financiële situatie en heb jij aan het einde van je geld nog vaak een stuk maand over?

Budgetcoaching richt zich op het aanleren van budgetvaardigheden en je relatie tot geld. Je leert hoe je overzicht krijgt en houdt op je financiën. Je leert budgetteren, maar ook wat je relatie met geld is en wat je nu echt belangrijk vindt. Met alleen een budget opstellen ben je er nog niet. Ik ben ervan overtuigd dat met meer inzicht in waarom je uitgeeft wat je uitgeeft en wat echt belangrijk voor je is je betere keuzes kan maken. Hierdoor kan je je beter aan je budget kan houden en zelfs gaan sparen. Budgetcoaching is voor iedereen die zijn financiën op order wil krijgen en houden, ongeacht je inkomen.

Wil je aan het eind van de maand nog een stukje salaris/inkomen over houden? Dan kan ik je helpen.

Wat komt er zoals aan bod:

  • Meer zicht op je financiën
  • Opstellen van een budget
  • Je relatie tot geld en wat je echt belangrijk vindt

Ga je samen met mij de uitdaging om aan het eind van de maand nog een stuk salaris over te hebben? Neem dan contact op of vul het contactformulier in voor een afspraak. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Wil jij dit ook?

Vul hier je gegeven in en ik neem contact met je op.

    Referenties

    "Mascha kan met rust, verbinding en oprechte interesse inzichten geven en hiermee een ander in zijn/ haar eigen kracht zetten."

    Christel Gruijters

    "'Vanuit helderheid en ruimte geeft Mascha mij als cliënt het vertrouwen dat ik het echt wel zelf kan en weet. En dat was ook echt zo. Ik kan Mascha als coach absoluut aanbevelen!"

    Esther Lemmens